Attractieparken voor gezin én hond

 

Zin om lekker een dagje weg te gaan met het gezin? Dat kan nog wel eens lastig zijn als jullie een viervoeter hebben. Gelukkig zijn er genoeg opties waarbij de hond gewoon welkom is. We zetten een paar attractieparken op een rij.

 

Dierenpark Amersfoort
Dit park is niet voor niks uitgeroepen tot de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland. Perfect dus voor het hele gezin. Ook de hond is welkom, maar wel op één voorwaarde: de hond moet kort aangelijnd zijn. Zorg er natuurlijk ook voor dat je de uitwerpselen van de viervoeter opruimt. Mocht je het poepschepje vergeten zijn, dan zijn deze nog verkrijgbaar bij de kassa voor een euro. Door het park zijn eveneens een aantal waterbakken voor de hond geplaatst. Let er op dat honden in sommige verblijven niet mogen komen.
leenhond, uitlaten, oppassen
Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn heeft meer dan 30 attracties en voorstellingen, voor ieder gezinslid dus wel wat leuks. Ook in dit park is de hond welkom. De voorwaarden zijn ongeveer hetzelfde als bij Dierenpark Amersfoort. Voor een euro kan er een hondenschepje worden gekocht en de hond moet kort aangelijnd zijn. Uiteraard kan de hond niet mee de attracties in.

Ouwehands Dierenpark
Last but not least: Ouwehands Dierenpark. Uiteraard willen we hierheen om de reuzepanda’s Xing Ya en Wu Wen te bewonderen. Mooie meevaller: ook in deze dierentuin zijn honden welkom. Wederom moeten ze kort aangelijnd worden. Wellicht handig om een hondentuigje tegen trekken bij de viervoeter om te doen. Zo lopen jullie er allebei relaxed bij. In Ouwehands Dierenpark moet je echter wel vijf euro entree betalen voor de hond, maar daar krijg je wel een opruimzakje en een hondensnack voor terug.

Welk park er ook gekozen wordt, de hond is er in ieder geval bij.

Gastblog door Froukje Polsma

Laat een reactie achter

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.