Kim Roescher

Kim Roescher

Vrouw, 42 jaar. Getrouwd en 2 jonge kinderen van 6 en 8 jaar. Ik heb zelf ook 2 jaar geleden een hond uit Turkije geadopteerd. Wat ontzettend goed gaat. Ook heb ik inmiddels al aardig wat honden opgevangen voor nood en ivm vakantie..

Iris

Ik ben een J ongedame van 21 jaar oud. Ik ben altijd al opgegroeid met honden en kan mij voor alle 100% inzetten en liefde geven aan deze beestjes. De honden kan ik goed inschatten en geduld heb ik zeker bij deze lieve dieren.

Helen

Mijn naam is Helen en ik ben 27 jaar oud. Ik heb jaren als vrijwilliger bij de honden in het asiel gewerkt. Na mijn verhuizing helaas moeten stoppen maar mis het werken met honden enorm. Dankzij een fulltime baan is het niet mogelijk om zelf een hond te nemen. Ervaring met honden is dankzij mijn […]

Elly en Philip

Wij houden van honden, hebben er in het verleden gehad, maar momenteel niet. Graag willen we voor iets langere perioden (1 week tot 3 maanden) voor je hond zorgen, of periodiek op weekenden. Wij wonen in het buitengebied van Enschede op eigen terrein van 6000 m2. Honden hebben het hier goed!

Pim

Hoi! Ik ben voor een schoolproject op zoek naar een hondje die ik een middag kan lenen. Op 10 en 13 december komen er modellen langs die ik ga fotograferen, dus het zou leuk zijn als ik een hondje op een van beide data heb waarmee m’n modellen kunnen poseren. Van jongs af aan ben […]


UA-79670758-1