Oppas gezocht voor onze Labradoodle van 10 maanden. Liefst wekelijks twee dagen en af en toe een nachtje in het weekend.

Judith

Oppas gezocht voor onze Labradoodle van 10 maanden. Liefst wekelijks twee dagen en af en toe een nachtje in het weekend.

  • terugkerend
  • Utrecht

Omschrijving wie je bent en waarom jij een perfecte lener bent voor een hond

Hallo leners! Wij zijn een gezin van vier personen en we hebben een lieve Labradoodle van 10 mnd. Ik ga binnenkort weer werken en dan vinden we het fijn om een vast adres te hebben. Maar daarnaast ook gewoon dat eens een dagje iets kunnen doen.

Ons mannetje zit tussen een medium en standaard formaat in. Hij is heel graag bij je, maar kan inmiddels ook goed alleen thuis zijn. Omdat ik thuis ben is hij niet langer dan vier uur alleen geweest tot nu toe.

Hij is enorm gevoelig! Dit betekent dat hij heel snel dingen leert, ook omdat hij het graag goed wil doen. Hij luistert heel goed naar de commando’s zit, lig, af, blijf, plaats, voor, naast en knuffel. Bij oversteken, blijft hij netjes wachten. En met ‘laag’ zijn we hard bezig. Want hij is nog echt pup qua springen. Hij kan ook goed mee in de auto. Zijn gevoeligheid merk je wel goed op straat en op drukke plaatsen. Dat vindt hij erg spannend. Daarom heeft hij een zelfverzekerd baasje nodig, dus iemand die weet hoe hij/zij met een gevoelige hond om moet gaan, goed de leiding kan nemen en heel duidelijk is en zorgt dat hij aan de riem netjes iets achter je blijft lopen. Dan gaat het super! Het fijnst vindt hij het toch wel om los te lopen. Hij houdt je altijd in de gaten en loopt nooit te ver. We hoeven hem niet terug te roepen, hij komt altijd vrij snel weer even bij je om contact te maken. Met andere honden spelen vindt hij heel leuk! Hij laat altijd wel even horen dat hij wil spelen en daarna is het lekker rennen geblazen. Met andere honden in huis, gaat het met de één wel goed en de ander niet.

Kinderen vindt hij nog een beetje spannend. Vooral als ze langs rennen, dan wil hij er nog wel op springen. Dus een gezin met kleine of erg drukke kinderen is op dit moment nog niet geschikt.

Lijkt het je wat, dan hoor ik graag van je/u en kunnen we een keer kennis maken met elkaar.

Voordat je op deze oproep reageert moet je een online profiel indienen. Klik op de knop hieronder om door te gaan.


UA-79670758-1