Vrouw, samenwonend; beide 0,8fte baan, 2 jacht honden uit Frans asiel geadopteerd.

Marijke Hoen

Vrouw, samenwonend; beide 0,8fte baan, 2 jacht honden uit Frans asiel geadopteerd.

  • terugkerend
  • Noord-Holland

Omschrijving wie je bent en waarom jij een perfecte lener bent voor een hond

Hoi,

Naast uitlaatservice waar we op maandag en dinsdag gebruik van maken, zoeken we op de dagen dat we beide werken (variabel woe/don/vrij) nog aanvullende mogelijkheden voor meer ‘loopjes’ met 1 of beide honden door de liefhebber(s).

Onze oudste hond is 8 jaar, heet Pepette(v) en woont nu 6 jaar bij ons. Sinds ruim een half jaar is daar bijgekomen FloJo (v); zij is nu 2 jaar oud, is een blij ei en houdt verschrikkelijk veel van bewegen. Beide honden zijn oorspronkelijk bedoeld voor de jacht maar bleken niet geschikt hiervoor en zijn door ons uit Frankrijk meegenomen. Ze zijn super lief. Ze gaan wel eens hun eigen gang maar komen altijd weer terug!

Wij wonen in een appartement tussen Vondelpark en Rembrandtpark in Amsterdam-Zuid. Binnenkort start ik met een nieuwe baan en zodoende onderzoeken we meerdere opties voor onze honden (met name FloJo) om nog extra naar buiten te kunnen door de week.

Aan de lijn trekt FloJo nog wel dus je moet sterk genoeg zijn om een hond van bijna 20 kg. vast te houden. Flo en Pep vragen om geduld en een zachte consequente hand.

Heb je zin? Wij maken graag kennis met je,

Gerdien en Marijke.

 

Voordat je op deze oproep reageert moet je een online profiel indienen. Klik op de knop hieronder om door te gaan.


UA-79670758-1