Ik ben getrouwd, werk 24 uur in de zorg, sport veel maar hou ook van lui op de bank hangen

Steven Dekker

Ik ben getrouwd, werk 24 uur in de zorg, sport veel maar hou ook van lui op de bank hangen

  • terugkerend
  • Utrecht

Omschrijving wie je bent en waarom jij een perfecte lener bent voor een hond

Ik en mijn vrouw hebben een hond geadopteerd. Nu mijn vrouw 2 dagen gaat werken zijn wij opzoek naar iemand die het leuk vindt om voor 1 of 2 dagen in de week een hond te hebben.

Onze hond heet Lotte en  is in oktober 2018 geboren. Het is een mix en is ongeveer zo groot als een beagle. Het is een heerlijk rustige hond die ook best een uur of 3 alleen in de bench kan zijn. Ze houdt er van bij je te zijn en kan soms bijna in je kruipen.

Wanneer ze los is en met andere honden mag spelen bestaan wij even niet meer en is het tot noch toe wel eens een uitdaging haar terug te roepen.

Ze is erg goed met kinderen en vind katten erg interessant. Dit geld overigens ook voor alle andere dieren.

Als je buiten loopt is het echte dame. Ontwijkt plassen en nat hoog gras, loopt ook liever niet in de regen. Dit kan soms helaas niet anders. Ze loopt wel veel met haar neus tegen de grond of in de planten om lekker te snuffelen.

Over het algemeen ligt ze bij ons op de bank als we thuis zijn, maar op de vloer bij ons in de buurt is ook prima. Harde geluiden zoals bij films, de deurbel of muziek doen haar niet zo veel.

Ben je dus opzoek naar een rustige kleine hond voor een dag (of 2), die het heerlijk vind bij je te zijn? Wellicht kunnen we dan eens kennismaken.

Tot snel

Voordat je op deze oproep reageert moet je een online profiel indienen. Klik op de knop hieronder om door te gaan.


UA-79670758-1