Alies Baan

Alies Baan

Wij, gezin met dochter van 9 wandelen veel en we zouden graag een hondje meenemen tijdens het wandelen

Anouk

Hallo, mijn naam is Anouk en ik ben 26 jaar oud. Omdat ik vanaf september stop met werken als verpleegkundige en in november weer begin met een nieuwe uitdaging heb ik 2 maanden vrij. Ik heb zelf altijd een toller retriever gehad en kan goed met honden! Ik zou het ontzettend leuk vinden om tijdelijk […]

William

Als dierenliefhebber heb ik 2 katten, een geit, een varken en 4 kippen, maar vanwege de katten helaas geen hond.

Anouk looijen

Mijn naam is Anouk, 26 jaar en woon in Putten. Ik heb van september tot november 2 maanden vrij in verband met wisseling van baan.

Sanne

Helaas is een eigen hond voor mij geen optie ivm werktijden. Wel zou ik erg graag lekker met een hond wandelen en oppassen wanneer dit uitkomt. Ik heb ervaring met honden, ook heb ik een opleiding paraveterinair gedaan.

Suzanne van de Riet

Samen met mijn vriend Thijs woon ik in Wijchen. Wij zijn gek op honden en zouden graag op verschillende leuke honden passen om te kijken welk type hond uiteindelijk het beste bij ons past.

São

Ik ben een vrouw van 36 met 3 kinderen, we willen kijken of een hond bij ons gezin past, getrouwd

Fam Bousema

We zijn een net en gezellig gezin met drie kinderen (7-9-11 jaar) en zouden graag af en toe een hond willen uitlaten of een keer oppassen in het weekend of in de vakantie.

Martijn

Wij zijn een gezin (vader, moeder en zoon van 10 jaar). We willen graag een hond voor een periode van circa 1 maand lenen om te verzorgen, wandelen en te knuffelen/spelen.


UA-79670758-1