femke tjallema

femke tjallema

Ik ben Femke en zou het heerlijk vinden om af & toe voor een hond te mogen zorgen. ik zou graag een hond fulltime hebben maar dat laat mijn huidige baan/leven niet toe.

Misha

Omdat we allebei veel op pad zijn, is er op dit moment geen ruimte voor een hond in ons leven. Een groot gemis!

Niels Decker

Hoi mijn naam is Niels en ik ben 22 jaar! Mijn vriendin is dol op golden retrievers en ze is binnenkort jarig. Daarom lijkt het mij leuk als ik voor een dag (haar verjaardag) met een golden retriever op pad kan om haar te verassen šŸ™‚

Myrthe Bulder

Ik woon samen met mijn vriend in Den Haag. We hebben zelf geen hond maar we zijn gek op dieren. We zouden het heel leuk vind om weekenden op te passen of uw hond uit te laten.

Phuong-Thao

Hoi hoi. Ik ga zondag 28 aug een dagje weg met m’n zusje en ze houdt heel erg van puppies, bull dog’s alike of andere super schattige honden. Ik zou haar heel graag willen verrassen met een dagje/middagje weg met een hond. Ik ben zelf een enorme dierenliefhebber en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zullen […]

Niels

Geboren op wereld dieren dagā€¦. Denk dat er eerst een goeie klik moet zijn tussen baasje, hond en mij, dan kunnen we uitzoeken of we een goede match zijn.

Niels

Laten we , de hond , het baasje en ik dat even uitzoeken via een chat of eerste kennismaking.


UA-79670758-1