Ik ben Feline , een groot hondenliefhebber van 23 jaar oud. Ik ben opgegroeid met honden en nu mag ik genieten van mijn eigen hond, Lola.

Ik ben het baasje van Luna, Luna is een schat van een hond maar wij kunnen haar niet alleen thuis laten. Dus zoeken wij het liefst iemand die ook graag een lieve hond in huis heeft om te knuffelen en haar met mij wil delen.

Luna is een midden grote doodle. Ze is 8 jaar oud en als pup bij mij gekomen. Ze luistert heel goed is heel enthousiast en blij hondje maar kan niet alleen zijn in huis, dan wordt ze heel nerveus. Ze is een kruising tussen een australische herder en een kleine poedel. Ik denk dat door […]

Moeder, reiziger, schrijver, ondernemer en regelaar.

Paco is een leuke, lieve enthousiaste reu, een kruising tussen een kooiker en een markiesje. Hij is 2,5 jaar oud, gecastreerd en luistert goed. We zijn dol op hem, maar zouden het fijn vinden als hij een paar dagen in de twee weken bij een andere hondenliefhebber kan logeren.

Een heer op leeftijd

Vakantie oppas gezocht voor Nacho, 7 jaar, reu, middelgrote mix. Periode van 15 juli tot en met 23 juli 2022. Lieve rustige vrolijke hond. Allemansvriend maar wel baa gericht. Lief voor mensen, kinderen, honden en katten. Ik ben de dochter van het baasje van Nacho die een vakantie oppas zoekt voor de hond van mijn […]


UA-79670758-1